back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Το περιπολικό και η αναστάτωση στο πάρτι – Νέα στοιχεία εξετάζουν οι αρχές

Διαβάστε επίσης

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως μετά από την κατάθεση νεαρής καλεσμένης στο πάρτι. Για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη δύο έρευνες.

Συγκεκριμένα η 18χρονη ανέφερε στην κατάθεσή της ότι όταν πήγε στο πάρτι είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες. Στην ίδια κατάθεση σύμφωνα με την ΕΡΤ3, η 18χρονη είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα με την κατάθεση της τότε εμφανίστηκε μία άλλη νεαρή γυναίκα, η οποία φώναξε χαρακτηριστικά «τι ανησυχείτε, αφού είμαι εγώ εδώ;». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA το περιπολικό δεν είχε σχέση με το πάρτι που γινόταν στο ξενοδοχείο.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι και η ανακριτική έρευνα όσον αφορά την καταγγελία του βιασμού, εξαιτίας της οποίας συνελήφθη ο 27χρονος και ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για το αδίκημα της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Ο 27χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Στην Θεσσαλονίκη, εν τω μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Αν επιβεβαιωθεί η χρήση ουσιών, η δίωξη για τις κατηγορίες θα ήταν ακόμα βαρύτερη και φθάνει μεχρι και τα ισόβια.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, επισήμανε ότι η νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συγκεκριμένο συμβάν και προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία και να σταθεί στα πόδια της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται και απειλές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα