ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Νίκη Αραμπατζή
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νίκη Αραμπατζή, Πρόεδρος
Νίκη Αραμπατζή
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιάννης Πολίτης, Αντιπρόεδρος

Γιάννης Πολίτης
Αντιπρόεδρος

Θεόπη (Πόπη) Δομάζου
Αναστασία Αφράτη
Κουλούρης Κωνσταντίνος
Ζακ Λεβής
Μαριάμ Σακίμπ
(Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Δημήτριος Αγανίδης
(Νάσος Ηλιόπουλος– «Ανοιχτή πόλη»)

Δήμητρα Σιδερή
(Παύλος Γερουλάνος– «Αθήνα Είσαι Εσύ»)

Χρήστος Σπυριδάκης
(Νίκος Σοφιανός- «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας»)

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΔΕΡΑ

Αικατερίνη Γκαγκάκη – Δημητριάδου
Ιωακείμ Καλλιβρούσης
Δήμητρα Ινές Αγγελή Λυκούδη
Ελένη Μεταξά
Μαρία Δεπούντη
Γεράσιμος Κυριαζής
Γεώργιος Γερονικολός
(Κώστας Μπακογιάννης – «Αθήνα Ψηλά»)

Αθηνά Φαραζή
(Νάσος Ηλιόπουλος– «Ανοιχτή πόλη»)

Αθηνά Καστρινάκη
(Παύλος Γερουλάνος– «Αθήνα Είσαι Εσύ»)

Λάμπρου Στέλιος
(Νίκος Σοφιανός- «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας»)


Λίγα λόγια για τον σταθμό:

Ο Αθήνα 984 αποτελεί το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο με έναρξη ιδρύσεως την 31-5-1987 επί Δημαρχίας Μιλτιάδη Έβερτ.
Εκπέμπει συνεχώς από τότε αφουγκράζεται πάντα την εκάστοτε εποχή και ανάγκη της κοινωνίας για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019 και κατανοώντας τις ανάγκες της κοινωνίας των Αθηνών αλλά και των νέων προκλήσεων στην ελεύθερη ραδιοφωνία πάντα με σεβασμό στην ενημέρωση και χωρίς να παραβιάσει την φυσιογνωμία του που απορρέει από το περίγραμμα της άδειας λειτουργίας του ως ενημερωτικός σταθμός, θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί σε θέματα της πόλης. Να αναδείξει τα προβλήματα και τα προτερήματα της πρωτεύουσας. Να αγκαλιάσει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες ομάδων και ανθρώπων ατομικά της πόλης στην έρευνα, την καινοτομία, στην επιχειρηματικότητα, στον πολιτισμό, στα γράμματα και τις τέχνες. Θα γίνει κοινωνός των εκδηλώσεων των Ιδρυμάτων Σταύρου Νιάρχου, Μείζονος Ελληνισμού και όλων των άλλων μικρότερου βεληνεκούς που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη.
Ο Αθήνα 984 στοχεύει να γίνει το σπίτι μικρών και μεγάλων δημιουργών, οι οποίοι θα κληθούν να παρουσιάσουν και να προβάλλουν το έργο τους. Με την ίδια αγάπη θα αγκαλιάσει το έργο πανεπιστημιακών ομάδων και νέων με εναλλακτικές προτάσεις. Και φυσικά θα συνδράμει όλους τους δημάρχους της χώρας να προβάλλουν το πολιτισμό τους μέσα από τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες. Ταυτόχρονα θα προβάλει το έργο του Δήμου όπως παράλληλα και σε όλες τις διαστάσεις θα προβάλλεται η θέση της αντιπολίτευσης με χρόνο ανάλογο της εκπροσώπησης τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ως ελεύθερος σταθμός δεν θα διστάσει και θα ασκήσει κριτική στον εκάστοτε Δήμαρχο γιατί αυτός είναι ο σκοπός της ελεύθερης και έγκαιρης ενημέρωσης.
Ο Αθήνα 984 τιμώντας την ιστορία του θα συνεχίσει να εκπέμπει τα έγκυρα δελτία ειδήσεων με τις πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς ειδήσεις γιατί η Αθήνα είναι το κέντρο των πολιτικό-οικονομικών εξελίξεων .