back to top
22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τόκιο 2020: Στους “8” του διπλού προκρίθηκαν Σάκκαρη και Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Εύκολη πρόκριση για το ελληνικό δίδυμο στο μεικτό του τένις. Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς, βγάζοντας ενέργεια επικράτησαν του καναδικού διδύμου Γκαμπριέλα Νταμπρόφκσι και Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους “8” των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως δήλωσαν αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Γιαγκίνη οι Έλληνες πρωταθλητές του τένις «δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε!».

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς επικράτησαν με 2-0 σετ (6-3, 6-4) των Καναδών Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ/Γκάμπι Νταμπρόβσκι και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Αυστραλία, των Άσλεϊ Μπάρτι (Νο 1 στον κόσμο) και Τζον Πιρς (Νο 25), που απέκλεισαν τους Αργεντινούς Ποντορόσκα και Σεμπάγιος (6-1, 7-6).

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Ο Στέφανος παρά τον τραυματισμό του το πρωί στο γόνατο στο παιχνίδι του με τον Γάλλο Ουμπέρ, έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και σε συνδυασμό με τον δυναμισμό της Μαρίας, έβγαλαν ένα πολύ καλό παιχνίδι και έβαλαν πορεία για ένα μετάλλιο στο Τόκιο.

Μπορεί να είναι εικόνα κάνει ένα σπορ, στέκεται και κείμενο που λέει "OMEGA TOKYO TOKYO2020 2020"

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα