back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στον Αθήνα 9.84: Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε, να κερδίσουμε

Διαβάστε επίσης

Ελπίδες για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο τένις μετά την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στους 8 του μεικτού διπλού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως δήλωσαν αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Γιαγκίνη οι ‘Έλληνες πρωταθλητές του τένις «δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε!»

«Και οι δύο στοχεύουμε ψηλότερα, ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μια καλή εμφάνιση» τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  Αναφερόμενος στον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο, κάτι το οποίο του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή του στα προημιτελικά του μονού ανδρών τόνισε πως «εκείνη τη στιγμή πόναγα πάρα πολύ και τρόμαξα, όπως τρόμαξαν όλοι, ωστόσο τώρα νιώθω φυσιολογικά».

«Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό» είπε η Μαρία Σάκκαρη. 

«Έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά και οι δυο, πιστεύουμε στον εαυτό μας, αγαπάμε την Ελλάδα και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα