back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αλληλεγγύη στις γειτονιές των Χανίων

Διαβάστε επίσης

Μουσική βραδιά διοργανώνει η εθελοντική ομάδα «Γειτόνισσες Χαλέπας» απόψε 28/07/21 στις 9.00 το βράδυ στον χώρο της Λιμνούπολης στα Χανιά με στόχο την στήριξή των δράσεων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας» και του εθελοντικού οργανισμού στήριξης παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο «Ορίζοντας».

Το «Κύτταρο Χαλέπας» είναι ο σύλλογος της ομώνυμης χανιώτικης συνοικίας που από το 2011 δραστηριοποιείται για ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινότητα και τα σχολεία της περιοχής ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης στηρίζοντας περισσότερες από 120 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Ανά 20 μέρες το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης προσφέρει τρόφιμα σε οικογένειες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα» αναφέρει στον Αθήνα 9.84, η κα Μαρία Βουράκη μέλος της ομάδας «Γειτόνισσες Χαλέπας». «Οι οικογένειες στηρίζονται για 2 χρόνια και κατόπιν επανεξετάζεται η οικονομική τους κατάσταση καθώς ο στόχος είναι αυτοί οι άνθρωποι να βοηθηθούν για να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις και όχι να επαναπαυθούν».

«Η ομάδα μας «Γειτόνισσες Χαλεπας» δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια, διοργανώνει πολλές δράσεις και εκδηλώσεις με τη στήριξη Χανιώτικων επιχειρήσεων και με τα έσοδα από αυτές τις εκδηλώσεις στηρίζουμε διάφορους συλλόγους της πόλης μας. Τα έσοδα από την αποψινή μουσική βραδιά που διοργανώνουμε θα προσφερθούν στο «Κύτταρο Χαλέπας» και στον «Ορίζοντα». Παράλληλα ως ομάδα έχουμε «υιοθετήσει» 2 παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών και τα στηρίζουμε σε μηνιαία βάση οικονομικά. Στόχος μας είναι να καλυτερεύσουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας όσο μπορούμε» επισημαίνει η κα Βουράκη.

Καλλιόπη Ασλανίδου

Συγκεντρώνοντας Χιλιόμετρα Αγάπης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα