back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Διεθνές βραβείο για το ελαιόλαδο συνεταιρισμού – μονάδας ψυχικής υγείας

Διαβάστε επίσης

Το ελαιόλαδο «Ελαία Ψυχής», του «Διάπλους» ενός από τους πρώτους θεσμοθετημένους κοινωνικούς συνεταιρισμούς στην χώρα μας, με σκοπό την επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, βραβεύτηκε για την ποιότητά του σε διεθνή διαγωνισμό.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε.«Διάπλους»

Ο Κοι.Σ.Π.Ε.«Διάπλους» έχει σκοπό την επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Οι εργαζόμενοί του καλλιεργούν και παράγουν κηπευτικά, λάδι και μέλι σε κτήμα εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Διάπλους

«Με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Ελαία Ψυχής», παραγωγής του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Π.Ε. Διάπλους, βραβεύτηκε (BRONZE AWARD) στον Διεθνή Διαγωνισμό Berlin Olive Oil Awards 2020  στην κατηγορία Ποιότητα», αναφέρουν τα μέλη του Συνεταιρισμού. «Τα προϊόντα που συμμετείχαν αξιολογήθηκαν από κορυφαίους επιστήμονες τροφίμων και ειδικούς στον τομέα του ελαιολάδου και της γαστρονομίας. Ο Διάπλους εδώ και χρόνια παράγει εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και είναι η πρώτη φορά που  συμμετέχει  σε διαγωνισμό. Και η εξαιρετική ποιότητα της «Ελαίας Ψυχής» επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο».

Ιστορίες Ελπίδας στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα