back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον ανακριτή σήμερα οι δύο ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Διαβάστε επίσης

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δύο ανήλικοι, 17 και 15 ετών, που συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη στην Ομόνοια.

Τα δύο αδέλφια, που βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή το Σάββατο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Η υπεράσπιση των δύο αδελφών δηλώνει πως οι ανήλικοι έχουν μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη τους και επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν. Αναφέρουν, επίσης, οι συνήγοροι πως τα δύο αδέλφια εμμένουν σε όσα φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς, στους οποίους απέδωσαν την αντίδραση τους σε έντονη πρόκληση που δέχθηκαν από την πλευρά του θύματος.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρος του ειδικού φρουρού, ο οποίος συνελήφθη επίσης την Παρασκευή από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος, όσον αφορά την υπόθεση της επίθεσης. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο ειδικός φρουρός, που επίσης θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή, κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία. Ο συνήγορός του δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα