back to top
21.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

21.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο «Αστρομπάλ» για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και ψάχνει τη δεύτερη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague.

Την ομάδα που σημείωσε την έκπληξη της 11ης αγωνιστικής στη Euroleague, Βιλερμπάν, θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 21:45-Novasports1 ο Παναθηναϊκός στο «Αστρομπάλ» της Λιόν, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Γάλλοι προέρχονται από την εμφατική νίκη με 80-68 επί της πρωτοπόρου της εφετινής Euroleague, Μπαρτσελόνα, πανηγυρίζοντας τη μόλις δεύτερη εφετινή επιτυχία τους. Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» (3-6) αφήνουν πίσω τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, στοχεύοντας στο δεύτερο εφετινό «διπλό» (σ.σ. το πρώτο ήταν στη Μόσχα, απέναντι στη Κίμκι).

Η άμυνα αναμένεται να είναι το «κλειδί» για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να φτάσει στο δεύτερο «διπλό». Οι «πράσινοι» θα πρέπει να επαναλάβουν την εξαντλητική πίεση που είχαν απέναντι στη Μπάγερν αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μία ομάδα που είναι επιρρεπής στα λάθη.

Ο τεχνικός των πρασίνων, Γιώργος Βόβορας υπολογίζει και στον Αμερικανό γκαρντ, Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο και ακολούθησε την αποστολή στη Γαλλία.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Γιακούμπ Ζαμοϊσκι (Πολωνία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα