back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

H AEK πέρασε με νίκη με 1-0 από τα Γιάννινα

Διαβάστε επίσης

H ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με «τραβηγμένο» πέναλτι του Ανσαριφάρντ. Ο ΠΑΣ είχε δύο γκολ που ακυρώθηκαν μέσω VAR και δοκάρι!

Τρομερά σημαντική και δύσκολη νίκη πήρε η ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες με 1-0 επί του ΠΑΣ, σε ένα ματς που είχε απίστευτη ένταση, ρυθμό και ενδιαφέρον, ενώ σημαδεύτηκε από τις αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος μέσω VAR. Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ και τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν για τους γηπεδούχους ήταν ουσιαστικά αποφάσεις της τεχνολογίας που ασπάστηκε ο ρέφερι από την Αρκαδία. Και τελικά έκριναν το ματς, με την ΑΕΚ να έχει ευκαιρίες να το «καθαρίσει» και τον ΠΑΣ να δικαιούται να μιλάει για τρομακτική ατυχία, αφού πέτυχε δύο γκολ, είχε δοκάρι και έχασε με ένα πέναλτι υπό μεγάλη αμφισβήτηση.

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Σκόρερ: 16΄Ανσαριφάρντ (πέναλτι) 0-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 16΄Χουτεσιώτης, 56΄Καρτάλης, 57΄Σιόντης , 68΄Κάστρο– 46΄Τάνκοβιτς, 51΄Ανσαριφάρντ, 69΄Κρίστιτσιτς, 90+4′ Τσιντώτας, 90+5′ Ινσούα

Συνθέσεις

ΠΑΣ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Κάστρο, Σιόντης (61΄Νάουμετς), Ελευθεριάδης (86′ Λώλης), Καρτάλης (65’ Ντομίνγκες), Λέο, Παμλίδης

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Μαχαίρας (70΄Ινσούα), Τάνκοβιτς (56΄Λιβάγια), Ανσαριφάρντ (70΄Ολιβέιρα)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα