back to top
16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μητσοτάκης: Τα σχολεία θα είναι τα πρώτα που θα ανοίξουν

Διαβάστε επίσης

Τα σχολεία θα είναι τα πρώτα που θα ανοίξουν όταν θα αρχίσει η χαλάρωση του lockdown, με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση να ξαναρχίζει πρώτη τη δια ζώσης διδασκαλία, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διαδικτυακή σύνδεση που είχε με την ψηφιακή τάξη της ΣΤ’ δημοτικού του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πάντως ότι  «θα ανοίξουμε τα σχολεία όποτε μας το επιτρέψουν οι ειδικοί και οι επιστήμονες, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία της επιδημίας και θα μας επιτρέψουν όποτε αισθάνονται ότι θα είμαστε ασφαλείς να το κάνουμε»
«Λίγη υπομονή θα κάνετε ακόμα και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε καλύτερες ειδήσεις να σας πούμε», ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε εξάλλου ότι οι τα μικρά παιδιά «έβαλαν δύο φορές τα γυαλιά» στους μεγαλύτερους, καθώς τηρούν πιστά τα μέτρα ασφαλείας.
Τέλος, υπογράμμισε ότι “τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε κάποιες θετικές ενδείξεις, τα μέτρα τα οποία έχουμε πάρει έχουν δουλέψει, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε”
Απόστολος Χονδρόπουλος
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα