back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Διαβάστε επίσης

Για download του αρχείου κειμένου παρακαλώ κάντε click ΕΔΩ


ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Στο πλαίσιο διενεργούμενης από την επιχείρησή μας έρευνας αγοράς, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια το επίπεδο του υφιστάμενου ανταγωνισμού στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προώθησης του ραδιοφωνικού μας σταθμού για το έτος 2021*, ώστε να επικαιροποιηθεί ο προϋπολογισμός της δαπάνης πιθανής σχετικής προμήθειας και να διευρυνθεί το πεδίο επιλογής υποψηφίων, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], ενδεικτικές τιμές στις οποίες θα διέθετε προς την επιχείρηση, ενταγμένες σε μια σύμβαση, συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προώθηση του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84», οι οποίες θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον τα ακόλουθα αντικείμενα:

· Επικοινωνιακή και εμπορική προώθηση του νέου ραδιοφωνικού προγράμματος.

· Πληθυσμιακή αξιολόγηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται ο σταθμός

· Πραγματοποίηση νέων εμπορικών συμφωνιών με ειδικές ομάδες πελατών (ενδεικτικά, Β2Β βιομηχανικοί πελάτες.)

Στις ενδεικτικές του τιμές, ο οικονομικός φορέας θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι για την παροχή των ως άνω υπηρεσιών θα πρέπει να διαθέτει στη ΔΕΡΑ είτε τη φυσική του παρουσία, αν είναι φυσικό πρόσωπο, είτε κάποιο άτομο, αν είναι νομικό πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να θεμελιώνει επαγγελματικό προφίλ που περιλαμβάνει τουλάχιστον τις ακόλουθες δεξιότητες:

· Προϋπηρεσία σε τμήματα και εμπορικές διευθύνσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης/Επικοινωνίας.

· Εμπορική εκπροσώπηση ΜΜΕ

· Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών

Τα παραπάνω θα πρέπει ο οικονομικός φορέας να είναι σε θέση να αποδείξει κατά την υποβολή τυχόν φακέλου προσφοράς, αν του αποσταλεί σχετική πρόσκληση, με κάθε πρόσφορο μέσο. Ως e-mail για κάθε μελλοντική επικοινωνία θα χρησιμοποιηθεί το e-mail, από το οποίο αποστέλλεται η οικονομική πρόταση.

Σε περίπτωση κατά την οποία υποβληθεί πρόταση με μικτό σύστημα αμοιβής, αποτελούμενο εν μέρει από πάγια αμοιβή και εν μέρει από επιβράβευση με ποσοστό επί των πωλήσεων (bonus), θα πρέπει να υπάρχει και αναφορά σε ανώτατο όριο συνολικής αμοιβής (πάγιας + bonus) εντός της προβλεπόμενης διάρκειας της σύμβασης. Οι προτάσεις θα αφορούν σε καθαρή αμοιβή χωρίς Φ.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων όμως τυχόν φόρων κ.λ.π. παρακρατούμενων από την αμοιβή ποσών.

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα ΔΕΝ αποτελεί πρόσκληση για την υποβολή προσφορών, ούτε δεσμεύεται με αυτήν η Επιχείρηση ότι θα προβεί οπωσδήποτε στην ανάθεση της προμήθειας. Ανάλογα με τα αποτελέσματά της, μπορεί να αποτελέσει την βάση διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς, η οποία ενδέχεται να καταλήξει στην αποστολή πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για την απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς να στείλουν τις οικονομικές τους προτάσεις σε συνημμένο αρχείο με τον τίτλο «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ Ρ/Σ», το οποίο θα μπορούν να αποστείλουν από σήμερα, 03/02/2021 έως και την ώρα 12:00 μ. της Τετάρτης, 10/02/2021.

_________________

* ο υπολογισμός της αμοιβής θα γίνει με ενδεικτική διάρκεια από 15/02/2021 μέχρι 31/12/2021, ήτοι για 10,5 μήνες, για λόγους προστασίας του ανταγωνισμού και δυνατοτήτων σύγκρισης. Σε περίπτωση που η σύμβαση συναφθεί μεταγενέστερα, θα υπάρχει αναλογική μείωση αμοιβής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα