back to top
18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ θα διευθύνει τον αγώνα Ελλάδα-Κόσοβο

Διαβάστε επίσης

Ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε να διευθύνει τον τελευταίο αγώνα της εθνικής στον 2ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, απέναντι στο Κόσοβο, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο 42χρονος διαιτητής θα πατήσει ελληνικό έδαφος για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε «σφυρίξει» τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League.

Γενικά ο Κουλμπάκοφ είναι γνώριμος στους Ελληνες φιλάθλους, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια κλήθηκε να διευθύνει συνολικά τρία ματς των πλέι-οφ της Super League (δύο φορές Αρης-ΑΕΚ και άλλη μία ΠΑΟΚ-Αρης), ενώ την εθνική ομάδα την έχει «σφυρίξει» στο 0-0 με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (προκριματικά EURO 2016) και στην ήττα 2-1 από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (Nations League 2018-19).

Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι επίσης Λευκορώσοι Ντμίτρι Ζουκ και Ολεγκ Μασλιάνκο και τέταρτος διαιτητής ο συμπατριώτης τους Τζμίτρι Τζιμιτργιέου, ενώ VAR θα είναι ο πολύ γνωστός Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ και AVAR ο συμπατριώτης του Αλεξέι Λούνεφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα