back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 την Κοπεγχάγη στη Δανία

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-1 της Κοπεγχάγης στη Δανία για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον Άντριγια Ζίβκοβιτς σε πολύ καλή βραδιά, καθώς ο Σέρβος άσος σημείωσε γκολ και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο.

Στο 19’ ο Ζίβκοβιτς από δεξιά έκανε τη σέντρα με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο προωθημένος αριστερός μπακ Σίντκλεϊ με κεφαλιά-ψαράκι από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία (0-1).

Στο 38’ ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Σβαμπ από τον άξονα άνοιξε δεξιά στον Ζίβκοβιτς που μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε με το δεξί στον ουρανό των διχτύων (0-2).

Στο 80’ έπειτα από φάση διαρκείας, στα όρια της περιοχής ο Ισπανός Πεπ Μπίελ έπιασε αριστερό βολέ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία (1-2)
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Θόρουπ): Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74′ Γέλερτ), Λεράγκερ, Μπάλντουρσον (46’ Σινγκ-84′ Χόιλουντ), Μπίελ, Βιντ, Μπόβινγκ (12’ Γιόνσον).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74′ Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (64′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (74′ Αουγκούστο), Μιτρίτσα (80′ Μουργκ), Σφιντέρσκι (80′ Άκπομ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα