back to top
19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σάκκαρη: “Η Ελλάδα είναι ο κόσμος μου”

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην επίσημη σελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις λίγο πριν από την έναρξη του Wimbledon και ένα μήνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

“Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν στην Ελλάδα, επομένως ως Ελληνίδα ανυπομονώ να βρεθώ στο Τόκιο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιά, πιθανώς είναι το αποκορύφωμα της χρονιάς.”, δήλωσε η Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θεωρείται και δικαίως και ένα από τα φαβορί για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα μπορεί να βρεθεί και με δύο μετάλλια, καθώς εκτός από το μονό, θα αγωνιστεί και στο διπλό μικτό δίπλα στον Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Στέφανο Τσιτσιπά.

“Είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας. Νομίζω ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε αρκετά καλά. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να κάνω τη χώρα μου περήφανη και τον εαυτό μου για ακόμα μία φορά. Το να φτάσω σε μια τέτοια επιτυχία σημαίνει τόσα πολλά για μένα.”

“Η Ελλάδα είναι ο κόσμος μου! Είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Πρώτα έρχεται η οικογένειά μου και μετά η Ελλάδα. λατρεύω τη χώρα μου. Είμαι τόσο παθιασμένη με την Ελλάδα. Κάθε φορά που επιστρέφω στο σπίτι εισπράττω την αγάπη από τον κάθε Έλληνα. Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, το οποίο σίγουρα θα χάσω όταν σταματήσω να παίζω.”

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα