back to top
18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κατάργηση της μάσκας για τους εμβολιασμένους σε εξωτερικό χώρο, υποστηρίζουν πολλοί Αθηναίοι

Διαβάστε επίσης

Το ενδεχόμενο να σταματήσει η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους για τους εμβολιασμένους από τα μέσα Ιουλίου και μετά, εξετάζει η επιτροπή των ειδικών, συνυπολογίζοντας την πορεία της πανδημίας. Για τον κόσμο, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του 9.84, θεωρείται δύσκολο να ελεγχθεί αν όποιος κυκλοφορεί χωρίς μάσκα σε εξωτερικό χώρο είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Η κατάργηση της μάσκας για τους εμβολιασμένους σε εξωτερικό χώρο, θεωρείται πλέον επιβεβλημένη απόφαση, όπως υποστηρίζουν πολλοί Αθηναίοι. Τονίζουν ότι το να φορούν οι εμβολιασμένοι αυτή την περίοδο μάσκα κατά την διάρκεια μιας βόλτας στον δρόμο, ή κάνοντας περπάτημα σε ένα πάρκο, θεωρείται πλέον ανώφελο μέτρο. Ζητούν άμεσα την αναθεώρηση αυτού του μέτρου, ειδικά τώρα που είναι Καλοκαίρι και επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες».

Οι πολίτες θεωρούν ότι μάσκες θα πρέπει να συνεχίσουμε να φοράμε σε εξωτερικούς χώρους μόνον σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε συνωστισμό, ή σε σύναξη πολλών ανθρώπων σε κοντινές αποστάσεις, όπου υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα