back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο τελικός του Champions League οδεύει προς Ντραγκάο

Διαβάστε επίσης

Νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι η UEFA θα ανακοινώσει που θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, με επικρατέστερο γήπεδο να είναι το Ντραγκάο.

Μετά τον τουρκικό Τύπο, ήταν η σειρά του «Associated Press» να υποστηρίξει ότι ο τελικός του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, θα φιλοξενηθεί και φέτος επί πορτογαλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Πόρτο και το Ντραγκάο.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο εκτιμά πως ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνει στην Πορτογαλία, δεδομένου ότι η Τουρκία έχει ενταχθεί στον «κόκκινο κατάλογο» με τις χώρες που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού. Η βρετανική κυβέρνηση επιδιώκει να διοργανωθεί ο τελικός στο Γουέμπλεϊ και προχώρησε σε σχετικές συζητήσεις με την UEFA, χωρίς όμως να υπάρξει μέχρι στιγμής θετική κατάληξη.

Όπως όλα δείχνουν, ο μεγάλος τελικός του Champions League θα φιλοξενηθεί στο Πόρτο, καθώς η Πορτογαλία ανήκει στον «πράσινο κατάλογο» των χωρών με χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης από τον κορονοϊό, με χαμένη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Κωνσταντινούπολη, στην οποία είχε οριστεί να γίνει ο τελικός το 2020.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα