back to top
17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αναβλήθηκε ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή αγώνα Άρης- ΑΕΚ αποφάσισε η Σουπερλίγκα λόγω των έξι κρουσμάτων που ανιχνεύθηκαν στην ομάδα της «Ένωσης».

Εκτός από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Βόλου, ο Συνεταιρισμός ανακοίνωσε το απόγευμα και την αναβολή του αγώνα Άρης – ΑΕΚ μετά τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην Ένωση.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να υπάρχουν τρία ή περισσότερα κρούσματα αθλητών σε μία ομάδα.

Επίσης, ανακοινώθηκε η αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ την Κυριακή, από τις 17.15 στις 19.30.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 (αντί για 17:15)».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα