back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πέγκυ Ρίγγα στον Αθήνα 9.84: «Εχει δαιμονοποιηθεί ο πολιτισμός»

Διαβάστε επίσης

«Ηταν εύκολη λύση η αναστολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων, την ώρα που πληρότητα στα πλοία αυξάνεται στο 80%. Έχει δαιμονοποιηθεί ο πολιτισμός με αυτό που συμβαίνει και δεν είναι σωστό. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τέχνη, δεν μπορούμε να την καταργήσουμε από τη ζωή μας» είπε η Πέγκυ Ρίγγα, ιδιοκτήτρια των θερινών κινηματογράφων Ριβιέρα, Βοξ και Αθηναία, στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Κάνοντας μια αποτίμηση της σεζόν για τα θερινά σινεμά στη νέα συνθήκη, εκτίμησε πως πήγε καλά λόγω και της αναστολής των άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενώ έθεσε το ερώτημα για το μέλλον που προδιαγράφεται σε σχέση με τη χειμερινή περίοδο.

Οπως είπε η κυρία Ρίγγα «η αύξηση της επισκεψιμότητας των καλοκαιρινών αιθουσών οφείλεται και στο ότι, δυστυχώς, έχουν ανασταλεί οι υπόλοιπες πολιτιστικές εκδηλώσεις....Ηταν ένα καλό καλοκαίρι για τους θερινούς κινηματογράφους. Ο κόσμος ήρθε και είδε ταινίες, παρόλο που δεν είδε πολλές νέες. Από εδώ και πέρα το μεγάλο θέμα είναι τι  θα γίνει με τις κλειστές αίθουσες. Αυτό που περιμένουμε είναι να …παραταθεί το καλοκαίρι -όσο το δυνατόν- από πλευράς καιρού, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους θερινούς κινηματογράφους ανοιχτούς.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα