back to top
24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κυβερνοεπίθεση στα ΕΛΤΑ – Ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες

Διαβάστε επίσης

Ποιες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο κοινό μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκαν, χθες το βράδυ, τα πληροφοριακά συστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων ενημερώνει η διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Η αποκατάσταση έχει ήδη ξεκινήσει, προχωρεί με ταχείς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν την αυριανή ημέρα μετά την αξιολόγηση των δεδομένων και με γνώμονα την ασφάλεια του συστήματος και των συναλλαγών.

Όλες οι συντάξεις θα καταβληθούν στους δικαιούχους στην ώρα τους. Για τα επιδόματα, επίσης, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να καταβληθούν στην ώρα τους.

Οι λογαριασμοί και η αλληλογραφία των ΔΕΚΟ δεν επηρεάζονται και εξυπηρετούνται κανονικά.

Μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος από τα καταστήματα των ΕΛΤΑ δεν θα εξυπηρετούνται οι εισπράξεις λογαριασμών, η αποστολή αλληλογραφίας και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Όλες αυτές οι λειτουργίες, πλην των χρηματοοικονομικών, θα εξυπηρετούνται κανονικά από την ΕΛΤΑ Courier.

Τέλος, όπως αναφέρει η διοίκηση των ΕΛΤΑ, δεν έχει διαπιστωθεί καμία διαρροή προσωπικών πληροφοριών ή άλλων δεδομένων έως τώρα.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα