back to top
21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δολοφονία Άλκη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη όλων των δραστών

Διαβάστε επίσης

Τη Δευτέρα απολογείται ενώπιον του ανακριτή ο 23χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη όλων των δραστών, ενώ ερευνά προς κάθε κατεύθυνση.  

Στο στόχαστρο και ένας 20χρονος ο οποίος διέφυγε στην Αλβανία. Από κοινού με τον φερόμενο ως δράστη συμμετείχαν το 2019 σε άλλο περιστατικό αιματηρής επίθεσης.

Με εγκύκλιό του ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζητά να διενεργείται έρευνα και για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, στις υποθέσεις οπαδικής βίας, με περισσότερους από έναν δράστες.

Αποφασισμένος να πατάξει την οπαδική βία και να προχωρήσει στο κλείσιμο όλων των παράνομων συνδέσμων φιλάθλων εμφανίστηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.  

Εν τω μεταξύ σε φυλάκιση δύο ετών και 4ων μηνών με αναστολή,  χρηματική ποινή και απαγόρευση εισόδου σε αναμετρήσεις της ομάδας του, επέβαλλε το δικαστήριο σε 36χρονο, υπεύθυνο συνδέσμου οπαδών, στις εγκαταστάσεις του οποίου την προηγούμενη Πέμπτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λοστοί, επικίνδυνα μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα, καθώς και οικοδομικά υλικά.

Ενώπιον του Δικαστηρίου με τις ίδιες κατηγορίες θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα, και ένας 43χρονος, υπεύθυνος άλλου συνδέσμου οπαδών, ο οποίος εκ των άλλων λειτουργούσε χωρίς σχετική άδεια. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα