back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τί θα κάνουμε σήμερα; 17-01-2022

Διαβάστε επίσης

Αλλαγές και ακυρώσεις κάνουν την σημερινή μέρα δύσκολη για πολιτιστική βόλτα. Οπότε είναι μια μέρα που μπορούμε να αφιερώσουμε αποκλειστικά στο Netflix. 

Όχι όμως παρακολουθώντας τις γνωστές σειρές που προωθεί ο αλγόριθμος του Netflix αλλά ανακαλύπτοντας δύο μικρά διαμάντια που μπορείτε να δείτε στην πλατφόρμα.  

 

Το Joan Didion:The Center Will Not Hold είναι ένα ντοκιμαντέρ του 2017 για τη ζωή και το έργο της σπουδαίας Αμερικανίδας συγγραφέως και χρονικογράφουΤζόαν Ντίντιον που πέθανε 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Διαθέτει πλούσιο αρχειακό υλικό και τεράστιο πλεονέκτημα την ευάλωτη αλλά εκθαμβωτική παρουσία της ίδιας. Καλύπτει περιόδους της ζωής της κατα της οποίες έγραψε γνωστές νουβέλες της και σενάρια καθώς επίσηςσημαντικά γεγονότα από την προσωπική ζωή της 

 

Ένα ακόμη αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας είναι το Jim & Andy: The Great Beyond. Πρόκειται για μια ταινία που κυκλοφόρησε το 2017 και εστιάζει στην κάθοδο προς την παράνοια που είχε γλιστρήσει ο Τζιμ Κάρεϊ το 1998, στα γυρίσματα της ταινίας Man on the Moon του Μίλος Φόρμαν, καθώς είχε μπει για τα καλά στο μυαλό και στο δέρμα του πρόωρα χαμένου ιδιοφυούς κωμικού και performance artist Άντι Κάουφμαν. 

 

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Βάσια Μπακετέα 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα