back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κ. Δέδες: Το θέαμα θα μας δικαιώσει και εμείς θα έχουμε κάνει το χρέος μας απέναντι σε εκείνους που παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι μέσα στο σπίτι μόνοι

Διαβάστε επίσης

Απάντηση στις επικρίσεις για την εκδήλωση και το κόστος για να τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς στο Λυκαβηττό, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έδωσε  ο πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Γιάννη Λαυράνο.

«Είμαστε σε έναν Δήμο ο οποίος  προσπαθεί να προφέρει το καλύτερο δυνατόν με την καλύτερη πρόθεση. Το ποσό είναι λίγο λιγότερο από πέρσι, είναι 217.000  και δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς. Για την προετοιμασία, τον σχεδιασμό, το συντονισμό και την υλοποίηση της βραδιάς, εργάζονται πολλοί άνθρωποι, απασχολούνται περισσότεροι από 170 επαγγελματίες και 20 εταιρίες. Προφανώς υπάρχουν αρκετοί που αντιδρούν και πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται ή ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε με λιγότερα χρήματα, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.
Δεχόμαστε τα πάντα, ακούμε τα πάντα και πιστεύουμε ότι και το θέαμα θα μας δικαιώσει και θα κάνουμε το  χρέος μας απέναντι σε εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι βράδυ Πρωτοχρονιάς  θα είναι μέσα στο σπίτι μόνοι».

Όπως εξήγησε,  στον προϋπολογισμό περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, το σενάριο, η σκηνοθεσία, η καλλιτεχνική επιμέλεια, οι αμοιβές καλλιτεχνών, ο φωτιστικός σχεδιασμός, η σκηνογραφία, ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός, μελέτες και εγκαταστάσεις, όπως και οι αμοιβές προσωπικού για το σύνολο των αναγκαίων υπηρεσιών.

Τέλος υπογράμμισε ότι   Λυκαβηττός ήταν μονόδρομος «Από πέρσι ξεκινήσαμε να ψάχνουμε για να βρούμε ένα χώρο που να μπορεί να αποκλειστεί από το κοινό, λόγω κορονοϊού, ο Λυκαβηττός λοιπόν ήταν μονόδρομος» 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα