back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γ. Οικονόμου: Η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού

Διαβάστε επίσης

«Θέλει πολύ θράσος να μιλά για παραίτηση εκείνος που είναι παραιτημένος από την πραγματικότητα και την ευθύνη για ένα ζήτημα τόσο σημαντικό όπως η πανδημία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «η επιστημονική μελέτη των κυρίων Τσίοδρα και Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού και δεν είχε παραδοθεί ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε κανέναν συνεργάτη του στο Μέγαρο Μαξίμου πριν την επίσημη δημοσίευσή της», ενώ καταλόγισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «κανιβαλίζει μία επιστημονική μελέτη για να την φέρει στα δικά του περιορισμένα μέτρα» και του καταλόγισε ότι έχει επιλέξει μία «τοξική αντιπολίτευση» καθώς και ότι «εργαλειοποιώντας την επιστήμη δείχνει πως ούτε την κατανοεί, ούτε την σέβεται».

Απάντηση Ηλιόπουλου σε Οικονόμου

Ο κ. Οικονόμου με δυο μέρες καθυστέρηση βγήκε σήμερα να πει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε την μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα, η οποία όμως έγινε γνωστό από τον κ. Λύτρα παραδόθηκε «σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο».

Η αξιοπιστία του φαίνεται όταν ταυτόχρονα λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης ποτέ δεν υποστήριξε ότι είναι το ίδιο να είσαι εντός και εκτός ΜΕΘ.

Μπροστά στον πανικό τους για να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες Μητσοτάκη συνεχίζουν τα ψέματα και υποστηρίζουν ότι ο Σύμβουλος του πρωθυπουργού και επικεφαλής της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την πανδημία απέκρυψε μια τόσο σημαντική μελέτη.

Ψεύτες και επικίνδυνοι.

Απόστολος Χονδρόπουλος, ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα