back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία οι δύο μονομάχοι

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι του Κινήματος Αλλαγής.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου ενόψει του 2ου εκλογικού γύρου αύριο απευθύνουν εκ νέου κάλεσμα στους 270.000 ψηφοφόρους της προηγούμενης Κυριακής για ευρεία προσέλευση στις κάλπες με στόχο την ενδυνάμωση και διεύρυνση της δημοκρατικής παράταξης.

Ν. Ανδρουλάκης: Ζητώ καθαρή εντολή ανανέωσης και ενότητας

Ζητώ από τους 270.000 Έλληνες δημοκράτες να έρθουν εκ νέου στις κάλπες και να μου δώσουν καθαρή εντολή ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής προοπτικής και εγώ δεσμεύομαι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη” τόνισε χθες βράδυ από την Κοζάνη, ο Νίκος Ανδρουλάκης.
“Ο λαός επιστρέφει στην παράταξη” σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, “εξαιτίας των κοινωνικών αδιεξόδων που δημιουργούν οι πολιτικές της ΝΔ και της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να προσφέρει κάποια εναλλακτική λύση”. Αναφερόμενος στο πολιτικό σκηνικό τόνισε ότι “η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν διχόνοια οδηγώντας την χώρα και τους πολίτες σε ψεύτικα διλήμματα”.

“Η σοδιαλδημοκρατία επιστρέφει σε όλη την Ευρώπη” ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης “γιατί ο κάθε Ευρωπαίος στη διάρκεια της πανδημίας κατάλαβε την αξία των συστημάτων της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας. Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι “οι ανάγκες είναι αυτές που φέρνουν την νέα εποχή στα πράγματα και ο λαός θέλει, περιμένει από το κόμμα μας να προσφέρει εκ νέου σε αυτά τα συστήματα”.

Γ. Παπανδρέου: Σαφές το διακύβευμα του 2ου γύρου. Κρίνεται το μέλλον της προοδευτικής παράταξης

Το διακύβευμα του 2ου γύρου των εκλογών θέτει σε μήνυμα του ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος τονίζει οτι κρίνεται το μέλλον της προοδευτικής παράταξης. Οι 270.000 ψηφοφόροι του πρώτου γύρου καλούνται να αποφασίσουν ακηδεμόνευτα αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας οτι το διακύβευμα του 2ου γύρου είναι σαφές: Ποια ηγεσία θα ανασυστήσει απο τη βάση συμμετοχικά την κεντροαριστερά στην Ελλάδα. Ο κ. Παπανδρέου λέει όχι σε ένα κίνημα μικρό και βολικό αλλά ναι σε μια ισχυρή παράταξη που θα λειτουργήσει ως προοδευτικό αντίβαρο στη συντηρητική διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και θα δώσει διέξοδο απο την κομματική γραφειοκρατία, την ιδεολογική και προγραμματική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα