back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Π. Χρηστίδης: Ναι στη συζήτηση με στελέχη που βρέθηκαν εκτός κόμματος, όχι με όσους πούλησαν την παράταξη για κάποιες θεσούλες

Διαβάστε επίσης

«Πρέπει να αποδεχθούμε τις ευθύνες μας και να μιλήσουμε τόσο με τους πολίτες που έφυγαν από το ΚΙΝΑΛ όσο και με τα στελέχη εκείνα που έχουν βρεθεί εκτός του κόμματος όπως ο κ. Βενιζέλος, όχι όμως με εκείνους που εντάχθηκαν σε άλλα κόμματα, όχι με εκείνους που πούλησαν τις ιδέες και την ιστορία της παράταξης για να πάρουν κάποιες θεσούλες». Aυτό τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στον Γιάννη Θεοδόση.

Ο κ. Χρηστίδης αναφερόμενος στην ερώτηση που διατύπωσε στο debate προς τον κύριο Λοβέρδο με αφορμή την διαφοροποίηση του τελευταίου από την γραμμή του ΚΙΝΑΛ κατά την ψηφοφορία για τον Ποινικό Κώδικα, επεσήμανε πως από την στιγμή που στο νομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονταν η διάταξη που στήριζε τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ δεν έπρεπε να το ψηφίσουμε: “χθες με τις απαντήσεις που έδωσε ο καθένας μας οι πολίτες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους” δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα