back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γ. Παπανδρέου: Δική μας υπόθεση να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον, όλοι μαζί συμμετοχικά

Διαβάστε επίσης

«Δική μας υπόθεση είναι να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον, όλοι μαζί, Συμμετοχικά, Δημιουργικά. Να ξαναπιάσουμε το νήμα των αγώνων, για να ξαναδώσουμε τα περιεχόμενα που αξίζουν στη Δημοκρατία» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου απο την Πάτρα.

Επανέλαβε με νόημα ότι τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς και αφήνοντας εκ νέου αιχμές για εξωθεσμικές παρεμβάσεις δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων».

«Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα.Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων.»

Αναφερόμενος στη Φώφη Γεννηματά, τόνισε ότι πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις για να κρατήσει το κόμμα και να το μεγαλώσει. «Συνταχθήκαμε μαζί της σε αυτήν την προσπάθεια.
Άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για καθαρόαιμα δεξιά, αλλά αυταρχικά πρωτότυπα, από τη μια, και εύκολες απομιμήσεις, από την άλλη».

Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά “το διακύβευμα είναι πολύ σοβαρό, σύντροφοι και συντρόφισσες.Δεν υπάρχει περιθώριο για δισταγμούς και επιλογές δεύτερης Κυριακής.Σας καλώ να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας”.

Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε επιπλέον τη συγκρότηση ενός οραματικού αλλά και ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος,που θα αποτελέσει-σύμφωνα με τον ίδιο- και τη βάση για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή, πλειοψηφική κοινωνική και πολιτική συμμαχία, και παράλληλα, να διαμορφώσουμε ένα νέο, βιώσιμο και πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο, που θα μας οδηγήσει με σιγουριά στη νέα εποχή.Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Αχαΐα, και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για καινοτόμες παρεμβάσεις.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα