back to top
17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής και νέων περιοριστικών μέτρων, τα οποία θα αφορούν τους ανεμβολίαστους και αυτό, για τη δική τους προστασία, άφησε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη έχουν 14 ιερείς στη Ζάκυνθο για να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, διαφορετικά θα τεθούν σε αργία, όπως τους προειδοποίησε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, Διονύσιος.

69 νέους θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ανήλθε στους 594. 5.991 τα νέα κρούσματα κορωνοϊου, εκ των οποίων τα 1.632 στην Αττική και τα 1.049 στη Θεσσαλονίκη.

Σε 38 περιοχές σε όλη τη χώρα, θα πραγματοποιούνται σήμερα δωρεάν rapid test. Στην Αττική από τις εννέα το πρωί έως τις τρεις μετά το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και στην πλατεία Αττάλειας στον Ταύρο.

Πανηγυρικό συλλείτουργο σήμερα στη Μητρόπολη Αθηνών για τα Εισόδια της Θεοτόκου. Θα συμμετάσχει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Τήνο. Στο έργο της πυρόσβεσης συνέδραμαν πυροσβεστικές δυνάμεις από Αθήνα, Σύρο και Άνδρο.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας αγνοείται από τις πλημμύρες που έπληξαν τον δυτικό Καναδά. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις και κατέστρεψαν υποδομές.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Πέντε και τέταρτο παίζουν: Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης, Επτά και μισή: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Χθες: Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης: 1-1, Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-5 και Βόλος – ΟΦΗ: 0-2.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα