back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-2 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη

Διαβάστε επίσης

Σε ρυθμούς Champions League κινείται και πάλι από σήμερα η ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

Στα πρώτα παιχνίδια της βραδιάς έλαμψαν οι φιλοξενούμενοι. Ο λόγος για τις Μάντσεστερ Σίτι και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι οποίες συνέτριψαν -και μάλιστα εκτός έδρας- τις Κλαμπ Μπριζ και Μπεσίκτας με σκορ 1-5 και 1-4 αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι «πολίτες» με αυτό το τρίποντο προσπέρασαν τους Βέλγους στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου, ενώ για τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας αυτή ήταν η παρθενική τους νίκη στο θεσμό, ύστερα από δύο σερί ήττες στις πρώτες αγωνιστικές.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν και οι αγώνες του Άγιαξ με την Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σαχτάρ. Ο «Αίας» διέλυσε με 4-0 την Μπορούσια, ενώ οι «μερένγκες» πέρασαν εντυπωσιακά από το Ντόνετσκ με το εμφατικό 0-5.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 2-3 της Ατλέτικο στη Μαδρίτη, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν… είδε κι έπαθε μέχρι να κάμψει την αντίσταση της μαχητικότατης Λειψίας με σκορ 3-2!

Παράλληλα, η Πόρτο νίκησε -πολύ πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 1-0- τη Μίλαν, ενώ η Ίντερ επικράτησε σχετικά εύκολα της Σέριφ με 3-1, με τους Γιώργο Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβό να είναι για άλλη μια φορά βασικοί.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα