back to top
18 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μ. Χριστοδουλάκης: Ο Γ. Παπανδρέου είναι ενεργό στέλεχος στο ΚΙΝΑΛ – Δεν θα προκαθορίσω τις προθέσεις του

Διαβάστε επίσης

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ενεργός πολιτικός είναι ενεργό στέλεχος στο ΚΙΝΑΛ, δεν θα προκαθορίσω τις προθέσεις του ούτε πρόκειται να προχωρήσω σε ερμηνείες χωρίς να υπάρχουν σαφείς διατυπώσεις και σεβόμενος τη θεσμική μου ιδιότητα να διαφυλάξω την εκλογική διαδικασία. Την Πέμπτη κλείνουν οι υπογραφές συνεπώς τις επόμενες μέρες θα έχουμε εικόνα», αυτό δήλωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στο κεντρικό δελτίο με την Κατερίνα Παπαβασιλείου με αφορμή και την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού με την οποία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με τις προθέσεις του.

Ο κ. Χριστοδουλάκης τόνισε πως ο τρόπος που αναδείχθηκαν υποψηφιότητες έφεραν αμηχανία, πρόσθεσε ωστόσο πως εκτιμά πως τελικά θα λειτουργήσουν θετικά: «επιθυμούμε να υπάρξει μαζικότητα και υψηλή συμμετοχή. Το πιο κρίσιμο είναι η διαδικασία, δεν μπορεί να μιλάμε για μια απολιτίκ πασαρέλα αλλά για μια βαθιά πολιτική διαδικασία».

Τέλος, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως από τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου δεν προέκυψε καμία κουβέντα σχετική με το σενάριο που κυκλοφορεί ότι πιθανόν να αναλάβει χρέη επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας: «εκτιμώ ότι αυτός ο ρόλος περνάει προσωρινά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, τον κ. Σκανδαλίδη» και πρόσθεσε πως η Φώφη Γεννηματά θα είναι αυτή που θα αποφασίσει και θα ορίσει τον νέο Εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ που θα αντικαταστήσει τον Παύλο Χρηστίδη ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα