back to top
19 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

19 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Νέα επεισόδια έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου

Διαβάστε επίσης

Επεισόδια σημειώθηκαν, για δεύτερη συνεχή μέρα, έξω από το ΕΠΑΛ Ευόσμου. Ομάδα ατόμων, πολλά από τα οποία με καλυμμένα τα πρόσωπα, δημιούργησε οδοφράγματα μπροστά από το σχολείο (στην οδό Σμύρνης) με κάδους απορριμμάτων στους οποίους έβαλε βάλει φωτιά. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν μεταξύ των ατόμων βρίσκονται μαθητές του σχολείου.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν κατά δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σχολείο.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά και έχουν αποκλείσει τους γύρω δρόμους .

Ταυτόχρονα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν και σήμερα τον εξωτερικό χώρο του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης αλλά και τους γύρω δρόμους, στη Θεσσαλονίκη.

Ένταση επικράτησε το πρωί και στο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας που τελεί υπό κατάληψη, όταν δύο μαθητές ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το επεισόδιο παραλίγο να μετατραπεί σε σύρραξη αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν μετα την παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο.

«Μέσα στο σχολείο υπήρχαν ακροδεξιά στοιχεία της Χρυσής Αυγής οι οποίοι ήταν και μαθητές που είναι και καταδικαστέο» τόνισε στον Αθήνα 9.84 ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος για τα φαινόμενα βίας στη Θεσσαλονίκη. Πρόσθεσε ότι η αστυνομία πρέπει να επεμβαίνει προς κάθε κατεύθυνση σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης έπρεπε να μπει η αστυνομία αμέσως μέσα και να τους βγάλει. «Αυτή η ιστορία μπορεί να γίνει “μπάλα”. Πρέπει να κοπεί στην ρίζα του αυτό το πρόβλημα» κατέληξε.

Newsroom Αθήνα 9.84 , ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα