12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον από τον Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει να συμβάλλει, με κάθε μέσο και τρόπο, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα. Με πολύπλευρες δράσεις στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση «Ελευθερία», προστατεύοντας τον ευάλωτο πληθυσμό της πόλης που επιθυμεί να εμβολιαστεί.

«Το πρόγραμμα για εμβολιασμό κατ’ οίκον ήταν αίτημα και δημοτών μας κι εμείς ανταποκριθήκαμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, κ. Νίκος Βαφειάδης.

Όπως υπογράμμισε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Παπαγεωργίου «έχουμε απλώσει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους κατοίκους της Αθήνας και διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν οξυμένα κοινωνικά προβλήματα, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μετά από συμφωνία με το Υπουργείο Υγείας. Τη δράση αυτή έχουν αναλάβει κλιμάκιο του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Δήμου Αθηναίων».

Μάλιστα, ζήτησε την κατανόηση των δημοτών, καθώς, όπως ανέφερε, δεδομένου ότι πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε μόλις σήμερα «υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία όμως σύντομα θα επιλυθούν».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για τη μεταφορά ευάλωτων πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα.

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 3428745, από τις 8:00 έως τις 17:00, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον ενώ για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν και στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στο 1595.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα