back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι θα κάνουμε σήμερα; 30-07-2021

Διαβάστε επίσης

Τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου στην Αθήνα ανήκουν δικαιωματικά στα Επιδαύρια. Η μικρή αυτή απόδραση για θέατρο, που μπορεί να σας δώσει και ευκαιρία για δροσερές βουτιές, προσφέρει δύο επιλογές για έξοδο.

Η πρώτη στην Μικρή Επίδαυρο για την παράσταση «Η Φαίδρα καίγεται»
της Αμάντας Μιχαλοπούλου. Το έργο γράφτηκε μετά από ανάθεση του Φεστιβάλ Αθηνών, και είναι εμπνευσμένο από τον Ιππόλυτο του Ευριπίδη. Ο σκηνοθέτης Γιάννη Καλαβριανού, προτάσσει μια σύγχρονη ανάγνωση του έργου, αποφεύγοντας το στερεότυπο του αταίριαστου έρωτα, που ακολουθεί τον μύθο της Φαίδρας από την αρχαιότητα ως σήμερα. Παίζουν η Άννα Μάσχα,ο Νίκος Λεκάκης, η Μαρία Κοσκινά και η Μαρία Μοσχούρη. Σήμερα και αύριο στις 9.30, εισιτήρια από 15 ευρώ

Η δεύτερη επιλογή είναι η παράσταση Φοίνισσες στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Πρόκειται για καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου. Στην τραγωδία αυτή ο ποιητής μας παραδίδει μια ανατρεπτική εκδοχή του μύθου των Λαβδακιδών. Ένα πολυπρόσωπο οικογενειακό και πολιτικό δράμα και που διερευνά τις έννοιες της δικαιοσύνης, της ισότητας και η ισοτιμίας. Παίζουν μεταξύ άλλων η Σεσίλ Μικρούτσικου, η Λουκία Μιχαλοπούλου,ο Κώστας Μπερικόπουλος και ο Αργύρης Ξάφης. Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Εισιτήρια από 10 ευρώ

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα