back to top
21.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

21.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μόνο πρόκριση το σύνθημα στην ΑΕΚ για το ματς με την Βελέζ

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ καλείται να κάνει την ανατροπή της ήττας της με 2-1 στη Βοσνία από την Βελέζ, προκειμένου να πάρει εκείνη την πρόκριση, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Βελέζ στο ΟΑΚΑ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League στις 21:00, CosmoteSport 1, με στόχο την ανατροπή του εις βάρος της 2-1 στη Βοσνία.

Το έργο της ομάδας του Μιλόγεβιτς μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο όπως τόνισε ο Σέρβος προπονητής της ελληνικής ομάδας. Ένα επιπλέον όπλο στην προσπάθεια αυτή θα είναι και ο κόσμος της ομάδας που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο.

Με σχήμα 4-2-3-1, θα παρατάξει της ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στάνκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τζαβέλλα και Μιτάι. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, έχοντας στα πλάγια τους Γκαρσία, Αλμπάνη και σε ελεύθερο ρόλο τον Μάνταλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Αραούχο.

Οι Βόσνιοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μπογκντάνοβιτς, Όβτσινα, Ίσιτς, Ζελίκοβιτς, Φερέιρα, Ράντοβατς, Πρσες, Χασάνοβιτς, Τσόσιτς, Μπραντάο και Ζαΐμοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κέβιν Κλάνσι από την Σκωτία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΓκίτσι και Καρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο ΜακΛίν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα