back to top
18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φ. Γεννηματά: Υπάρχει οπισθοδρόμηση παντού

Διαβάστε επίσης

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση,την οποία κατηγόρησε ότι κυβερνάει υπέρ μιας κομματικής και επιχειρηματικής ελίτ, άσκησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, λέγοντας ότι «υπάρχει οπισθοδρόμηση παντού και ότι ακολουθείται ένα μοντέλο φθηνής εργασίας, λουκέτων και μαζικής ανεργίας».

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο, σχολίασε ότι αυτό απορυθμίζει τις εργασιακές σχέσεις, ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα,υπονομεύει τις συλλογικές συμβάσεις, ενισχύει την ασυδοσία της εργοδοσίας, εκθεμελιώνει το Εργατικό Δίκαιο και αποδυναμώνει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. «Σβήνετε μονοκονδυλιά κεκτημένα δεκαετιών και ξεπληρώνετε γραμμάτια», είπε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, κατηγορώντας παράλληλα, τον πρωθυπουργό ότι «προσπαθεί να εξωραΐσει την αλήθεια».

Επίσης, ανέφερε ότι «επειδή εμείς στο Κίνημα Αλλαγής δεν είμαστε γαλάζιοι λαϊκιστές,ούτε τυχοδιώκτες της πολιτικής, θα στηρίξουμε με την ψήφο μας τα θετικά μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο, όπως αυτά κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης των εργαζομένων.

Η κ. Γεννηματά, τόνισε ότι «το Κίνημα Αλλαγής μόλις βρεθεί η ευκαιρία με την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, που ήδη αλλάζουν, θα καταργήσει το νομοσχέδιο».

Κριτική όμως, άσκησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στην κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της στο θέμα των εμβολιασμών, καταλογίζοντας της λάθη και παραλείψεις,ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον κ. Ερντογάν.

«Το ΚΙΝΑΛ είναι το πρωτότυπο»

«Το ΚΙΝΑΛ είναι το πρωτότυπο» απάντησε στην δευτερολογία της η Φώφη Γεννηματά στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι αντιγράφει τον Αλέξη Τσίπρα, αλλα ο κόσμος προτιμά το πρωτότυπο από το αντίγραφο. « Ο εκφραστής στη χώρα της προοδευτικής παράταξης είναι το ΚΙΝΑΛ και είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσουμε συκοφαντίες, προβοκάτσια και να επικρατήσουμε ξανά» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σχολίασε τέλος και τις επισημάνσεις για τον Α. Παναδρέου, λέγοντας ότι «κανένας σας στο δαχτυλάκι του δεν μπορεί αν ακουμπήσει τον Α. Παπανδρεου»

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα