back to top
16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Β. Κικίλιας: Σημαντική η προσπάθεια του Αθήνα 9.84 για εξωστρέφεια, ενημέρωση, πολιτισμό και κοινωνικές δράσεις

Διαβάστε επίσης

Από την καρδιά της πόλης, πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, ο Αθήνα 9.84, γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του με ζωντανές εκπομπές, από τις 6 το πρωί έως και τις 2 μετά το μεσημέρι, στο Σύνταγμα.

Η πρόεδρος του Αθήνα 9.84, Νίκη Αραμπατζή είναι φίλη μου και συζητάμε και θεωρώ ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια να γίνει εξωστρεφής ο σταθμός, να έχει ενημέρωση, πολιτισμό, κοινωνικές δράσεις. Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην Αριστέα Γιάννου.

‘Οπως είπε χαρακτηριστικά: « Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και σε όλους τους ανθρώπους του σταθμού, διοίκηση και εργαζόμενους, που σωστά έχουν τη φιλοδοξία να είναι ο ΑΘΗΝΑ 9.84 το ραδιόφωνο της πόλης και να το αγκαλιάσουν όλοι οι Αθηναίοι»

Σχετικά με την πορεία του προγράμματος εμβολιασμού ο κ Κικίλιας εμφανίστηκε ικανοποιημένος λέγοντας πως «ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την τεράστια αυτή προσπάθεια. Οι πάνω από 100.000 εμβολιασμοί την ημέρα, με αυτή την τάξη κι αυτή την ασφάλεια, το πρόγραμμα “Γαλάζια Ελευθερία”, που ήρθε να προστεθεί στο πρόγραμμα “Ελευθερία” των καθολικών εμβολιασμών των νησιών και ο τρόπος με τον οποίο οι υγειονομικοί τον υλοποιούν, με κάνουν να είμαι πολύ ικανοποιημένος»

Έκανε έκκληση στους νέους να εμβολιαστούν και να δείξουν το καλό παράδειγμα ώστε να έχουμε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι. «Κάνω έκκληση κυρίως, στους νέους ανθρώπους. που θέλουν βαθμούς ελευθερίας, να κάνουν διακοπές ανέμελα, να εμβολιαστούν και να θωρακίσουν την υγεία τους. Είμαστε ακόμη μέσα στην πανδημία και μετά την αντοχή του ΕΣΥ, πρέπει οι νέοι να δείξουν το παράδειγμα ώστε να προστατεύσουμε τον τουρισμό μας, τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, για να έχουμε ένα πετυχημένο καλοκαίρι για όλους»

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα