back to top
16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Π. Γερουλάνος: Ο Αθήνα 9.84 απέδειξε ότι οι Δήμοι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα εφόσον το κεντρικό κράτος τους αφήσει να δημιουργήσουν και να διευρύνουν τις δυνατότητές τους

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τον Αθήνα 9.84, που συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, σηματοδοτώντας και την επέτειο έναρξης της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Από τις 6 το πρωί, οι εκπομπές του σταθμού εκπέμπουν ζωντανά από το Σύνταγμα…
Στη καρδιά της πόλης, στο πλευρό μας και η κινητή μονάδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του ΕΣΥ σε αίμα.

«Ο Αθήνα 9.84 γεννήθηκε όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν πολύ περιορισμένη στις αρμοδιότητές της. Έσπασε την πεπατημένη, αποδεικνύοντας ότι οι Δήμοι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα εφόσον τους αφήσει το κεντρικό κράτος να δημιουργήσουν και να διευρύνουν τις δυνατότητές τους. Αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για το πως τα πράγματα μπορούν να είναι διαφορετικά» τόνισε στο σταθμό της πόλης, ο επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλος Γερουλάνος.

Και πρόσθεσε μιλώντας στις Αθηνά Κορλίρα και Αλεξάνδρα Βουδούρη, πως «οι Δήμοι οφείλουν να βρίσκονται στην υπηρεσία των πολιτών τους.»

Ο Παύλος Γερουλάνος χαρακτήρισε δημιουργική την αντιπολίτευση που κάνει η Δημοτική Παράταξη της οποίας ηγείται, παρατηρώντας ότι στόχος είναι να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα πράγματα για την πόλη. «Μια από τις αλλαγές που εισηγηθήκαμε και εισακούστηκαν αφορά στην αντιμετώπιση των θεμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης, μια άλλη στις Σχολικές Επιτροπές, ενώ μια τρίτη έχει να κάνει με τη διάνοιξη επιπλέον λωρίδας στη Πανεπιστημίου για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα