back to top
15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Β. Καπερνάρος: Ο Αθήνα 984 να έχει πολλά ακόμα χρόνια μπροστά του, με επιτυχίες και μακροημέρευση. 

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τον Αθήνα 9.84, που συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, σηματοδοτώντας και την επέτειο έναρξης της ελεύθερης ραδιοφωνίας.
Από τις έξι το πρωί έως τις 8 το βράδυ οι εκπομπές του σταθμού εκπέμπουν ζωντανά από τη καρδιά της πόλης, το Σύνταγμα.
Μαζί μας, η κινητή μονάδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας 9 το πρωί με 3 το μεσημέρι για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του ΕΣΥ, σε αίμα.

Ο  Βασίλης Καπερνάρος, επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης «Αθήνα το Σπίτι μας» ξεχώρισε το ραδιόφωνο ως το καλύτερο και αμεσότερο μέσο επικοινωνίας. «Μας συντροφεύει σε όλες τις στιγμές, τις δραστηριότητές μας, σε ό,τι και αν κάνουμε. Οπότε, είναι εκ των πραγμάτων το αγαπημένο όλων. Και ευχήθηκε «ο Αθήνα 984 να έχει πολλά ακόμα χρόνια μπροστά του, με επιτυχίες και μακροημέρευση.» 

 Ο επιχειρηματίας Nίκος Μπαρπάκης πριν από χρόνια μας προσκάλεσε σε βόλτες γνωριμίας με την Αθήνα με  αναπάντεχες επιλογές. Και σε συναντήσεις, που θέλουν να δώσουν απάντηση στη λαχτάρα να ανακαλύψουμε γωνιές και στιγμές του κλεινού μας άστεως.  Μίλησε στον Αθήνα 9.84 και τον Γιάννη Παπαγεωργίου για τις ψυχαγωγικές, ενημερωτικές διαδρομές που διοργανώνει με αναφορές στον Τουρισμό και τη πόλη.

«Η Alternative Tours of Athens (ΑΤΑ) είναι μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, έργο μιας ομάδας δημιουργικών ανθρώπων, που μετρά δέκα χρόνια ζωής.
Είχε αφετηρία μια παρέα νεαρών αρχιτεκτόνων και designers με στόχο να αναδείξουν τη σύγχρονη ζωή της πόλης μέσα από εναλλακτικά σημεία αναφοράς, από περιπλανήσεις σε μπαρ αλλά και στα γκράφιτι του κέντρου, στη νεότερη και σύγχρονη αρχιτεκτονική, όπως και στα κοινωνικά κινήματα που αναπτύσσονται στην πόλη.
Παρουσιάζει την Αθήνα μέσα από καλλιτεχνικές διοργανώσεις. Προτείνει ακόμη, θεματικές περιηγήσεις γνωριμίας με τη σύγχρονη ιστορία, τα κινήματα της πόλης, τις ομάδες που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, τη γαστρονομία, τη street art, αλλά και την οπτική ιδιοκτητών καταστημάτων και ξένων που ξεχώρισαν την Αθήνα ως τόπο διαμονής.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα