back to top
17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: Ο Αθήνα 9.84 έφερε τον σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Είναι ο σταθμός της πόλης και του πολιτισμού της. Ένας σταθμός που μπορεί να μας ενώσει

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τον Αθήνα 9.84, που συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, σηματοδοτώντας και την επέτειο έναρξης της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

Από τις έξι το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, οι εκπομπές του σταθμού εκπέμπουν ζωντανά από τη καρδιά της πόλης, το Σύνταγμα. Μαζί μας, η κινητή μονάδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας 9 το πρωί με 3 το μεσημέρι για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του ΕΣΥ, σε αίμα.

O Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με την Γενική Διευθύντρια του Αθήνα 9.84 Μαργαρίτα Μυτιληναίου

«Είμαστε όλοι εδώ για καλό σκοπό. Τη συνεργασία του Αθήνα 9.84 με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και τον Πρόεδρό του για την ενίσχυση του ΕΣΥ σε αυτή τη συγκυρία. Η πανδημία εκτός από τα δύσκολα μας έκανε να αντιληφθούμε τη χρησιμότητα του ΕΣΥ και πως όλα αυτά που κάποτε θεωρούσαμε αυτονόητα και δεδομένα, δεν είναι πλέον» υπογράμμισε εισαγωγικά ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας.

O Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με την Γενική Διευθύντρια του Αθήνα 9.84 Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Μιλώντας για τα γενέθλια του σταθμού της πόλης, είπε στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου: «O Αθήνα 9.84 ήρθε και έκανε μια επανάσταση. Έσπασε ένα κατεστημένο και έδωσε μια νέα κουλτούρα στην ελληνική δημόσια ζωή. Οι νεότεροι δεν το θυμούνται. Υπήρξε εποχή στην Ελλάδα που όλα τα ΜΜΕ ήταν υπό τον έλεγχο του κράτους.
Ο Αθήνα 9.84 έφερε την πολυφωνία, το σεβασμό στην αντίθετη άποψη και σήμερα- μετά από τόσα χρόνια- είναι πιστός στην παράδοση, έχει επιστρέψει στις ρίζες του, είναι ο σταθμός της πόλης και του πολιτισμού της. Ένας σταθμός που μπορεί να μας ενώσει. Δεν έχει καμία σχέση με τις όποιες πολιτικές πεποιθήσεις του εκάστοτε Δημάρχου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα