back to top
15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γ. Πολίτης: Ο Αθήνα 9.84 ρίχνει το βάρος του στον πολιτισμό χωρίς ποτέ να αποποιηθεί τη βαριά δημοσιογραφική του ιδιότητα

Διαβάστε επίσης

Γενέθλια για τον Αθήνα 9.84, που συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, σηματοδοτώντας και την έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

«Αυτός ο σταθμός από την ίδρυσή του έως σήμερα έχει κατακτήσει την ελληνική κοινωνία  για την αντικειμενικότητα του. Ποτέ και κανένας δήμαρχος δεν παρενέβη στη θεματολογία του σταθμού.  Αυτή είναι μια μεγάλη κατάκτηση της δημοσιογραφίας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος του Αθήνα 9.84 Γιάννης Πολίτης, μιλώντας στη Σαπφώ Ματσιώρη.

«Αυτός ο σταθμός θα είναι πάντα η φωνή των Αθηναίων και η φωνή των πολιτών. Όλα τα κόμματα, όλοι οι φορείς, όλες οι ομάδες, μπορούν να εκφράζονται μέσα από τα μικρόφωνά μας», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Πολίτης αναφέρθηκε και στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του πολιτισμού που “χτυπήθηκε” βαριά μέσα στην πανδημία. «Ο Αθήνα 9.84 ρίχνει το βάρος του στον πολιτισμό χωρίς ωστόσο ποτέ να αποποιηθεί τη βαριά δημοσιογραφική του ιδιότητα,επισήμανε.

Τόνισε πως ο Δήμαρχος της Αθήνας μαζί με τους συνεργάτες του έχουν εκπονήσει ένα σοβαρό πρόγραμμα ανάδειξης του Πολιτισμού.  «Εχει γίνει μια προγραμματική συμφωνία των πυλώνων του πολιτισμού της Αθήνας δηλαδή του ΟΠΑΝΔΑ της Τεχνόπολις και του 9.84 και γίνονται εξαιρετικά πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε αυτά πρωταγωνιστεί και πάλι ο Αθήνα 9.84 και με δικές του παραγωγές αλλά και προβάλλοντας τις τεράστιες πολιτιστικές δράσεις που έρχονται»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα