back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Σήμερα η κηδεία της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά – Που οδηγούν οι έρευνες της αστυνομίας

Διαβάστε επίσης

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 η ώρα θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από ληστές εισβολείς .

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας ζήτησε χθες από τους εποπτεύοντας την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών, την αξιοποίηση κάθε δικονομικής δυνατότητας προκειμένου να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα και να εντοπιστούν οι δράστες .

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίζονται νυχθημερόν  αι φαίνεται ότι έχει σχηματισθεί μια πρώτη εικόνα για τους δράστες  του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα πρόκειται για πολυπληθή συμμορία Αλβανών και Ελλήνων οι οποίοι έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την ακραία βια που ασκούν κατά των θυμάτων τους, έχουν την «έδρα» τους στα δυτικά προάστια και δρούν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση.

Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων αναμένονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια  σύντομα ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες από την μεγάλη δεξαμενή των σεσημασμένων ατόμων.

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα