back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 76χρονου στον «Ερυθρό Σταυρό» – Συνελήφθη 60χρονος ασθενής

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη ενός 60χρονου από την Αλβανία προχώρησε η Αστυνομία ως υπεύθυνου για τον θάνατο 77χρονου ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορονοϊό στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο 60χρονος που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με τον 77χρονο φέρεται να αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από τον άτυχο άνδρα επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε δακτυλικό αποτύπωμα του 60χρονου στον αναπνευστήρα του 77χρονου.

Όπως έγινε γνωστό εις βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει και πάλι τις Αρχές.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν ήχησε ο συναγερμός συναγερμός του αναπνευστήρα με τον οποίον ήταν διασωληνωμένος ο 77χρονος.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, ο άτυχος άνδρας πέθανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι θεράποντες ιατροί αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο είχε συμβεί με τον αναπνευστήρα και από τη διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Από την αρχή οι υποψίες επικεντρώθηκαν στον 60χρονο που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με το θύμα και τελικά συνελήφθη ως ο δράστης που διέκοψε την παροχή οξυγόνου από τον 77χρονο.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα