back to top
18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός:«Χάντερ και Λαντέιλ εξετάζει ο Μπαρτζώκας»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Οράτσιο Γκάουτσι, εξετάζει τις περιπτώσεις των Τζοκ Λαντάλ και Βινς Χάντερ, ενόψει του προγραμματισμού της νέας σεζόν.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική χρονιά και ήδη καταστρώνει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν ξεκινήσει να έρχονται στην δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Οράτσιο Γκάουτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο παίκτες ψηλά στην λίστα του για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τους Τζοκ Λαντάλ (26 χρονών, 2.01 μέτρα) και Βινς Χάντερ (27 χρονών, 2.03 μέτρα).

Ο Λαντάλ, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν με την Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στο NBA. Ο Χάντερ, από την άλλη, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από την ΑΕΚ, διανύει την δεύτερη σεζόν του στην Βίρτους Μπολόνια, αλλά είναι ανοιχτός σε προτάσεις.

Την φετινή σεζόν ο Λαντάλ έχει 16.2 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής με την Γιουνάιτεντ στο NBL, ενώ ο Χάντερ μετράει 9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής με την Βίρτους στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα