back to top
23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

23.9 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Δήμος Φυλής: Διανομή αλατιού και θερμαινόμενες αίθουσες ενόψει της κακοκαιρίας

Διαβάστε επίσης

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Φυλής ενόψει της κακοκαιρίας “Μήδεια” που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες και την Αττική.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης γνωστοποιεί ότι από σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, διατίθενται επαρκείς ποσότητες αλατιού στα εξής σημεία διανομής:
Δημαρχεία: Φυλής (Χασιά), Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου.
Επίσης στα σημεία: Ιερός Ναός Παναγίας Κανάλας, Ιερός ναός Ευαγγελίστριας (Δροσούπολη), Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου και “Βορεινό” (Ζωφριά)

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών τίθενται σε λειτουργία για τη φιλοξενία δημοτών, θερμαινόμενες αίθουσες στα τρία Δημαρχεία: Φυλής (Χασιά), Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου.
Σε 24ωρη λειτουργία για δημότες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και χρειάζονται βοήθεια βρίσκεται ο πενταψήφιος αριθμός 15691.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία θα πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και όσοι συμπολίτες είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται θα πρέπει να προμηθευτούν για τα οχήματα τους αντιολισθητικές αλυσίδες. (Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr.)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα