back to top
21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

21.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εξονυχιστικός έλεγχος στην υπόθεση θανάτου του Σ. Βαλυράκη

Διαβάστε επίσης

Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα από προπέλα σκάφους υπέστη ο Σήφης Βαλυράκης, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, Νίκου Καλογριά.

Σύμφωνα με το πόρισμα, o 77χρονος πρώην υπουργός, έχοντας υποστεί αυτά τα τραύματα έχασε τις αισθήσεις του, με συνεπακόλουθο τον πνιγμό του.

Επικοινωνία Γ. Πλακιωτάκη με τη σύζυγο Βαλυράκη

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος στην υπόθεση του θανάτου του συζύγου της, εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε επίσης ότι η εμπειρία του Λιμενικού Σώματος σε τέτοιες υποθέσεις ναυτικών δυστυχημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και ό,τι υπάρξει σχετικά με την υπόθεση να είναι βέβαιη πως θα αποκαλυφθεί.

Νωρίτερα σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη είχε αναφέρει ότι υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες για εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα του συζύγου της, ζητώντας άμεσα ενέργειες ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 77χρονος πρώην υπουργός εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά σε νησίδα, από το Λιμενικό Σώμα, ενώ αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα