back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο Ουάρντα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες διαστάσεις έχουν πάρει στον Τύπο της Αιγύπτου οι καταγγελίες που έκανε μία 22χρονη κοπέλα, ελληνικής καταγωγής, η οποία μένει μόνιμα στο Ντουμπάι και όπως υποστηρίζει δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Αμρ Ουάρντα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η 22χρονη ο λόγος, ο διεθνής άσος του «Δικέφαλου του Βορρά» είχε επικοινωνία μαζί της εδώ και καιρό.

Μάλιστα, της είχε ζητήσει ουκ ολίγες φορές να συναντηθούν από κοντά, ωστόσο, η 22χρονη ήταν αρνητική. Όμως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στον Αιγύπτιο άσο, ο οποίος άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί πως θα στείλει τα μηνύματα στους γονείς της.

Πάντως, η 22χρονη, σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα «albawabhnews» τόνισε πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη, ενώ μετά την δημοσιοποίηση των κατηγοριών για την… δράση του Αμρ Ουάρντα, πολλές κοπέλες από την Ελλάδα και την Αίγυπτο ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της, υποστηρίζοντας πως και αυτές έχουν υποστεί ανάλογη παρενόχληση από τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, δημοσιογράφοι από την Αίγυπτο θέλησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε πως έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media, υποστηρίζοντας παράλληλα πως τις τελευταίες 45 μέρες είχε πέσει θύμα χάκερ, οι οποίοι πήραν τον έλεγχο των προσωπικών του λογαριασμών.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα