back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παράδοση κατ’ οίκον και από τα περίπτερα λόγω καραντίνας

Διαβάστε επίσης

Υπηρεσίες delivery προσφέρουν πλέον πολλά περίπτερα της Αττικής, σε μια προσπάθεια να καλύψουν την πτώση του τζίρου λόγω καραντίνας, που ιδιαίτερα μετά τις 9 το βράδυ με την απαγόρευση της κυκλοφορίας καταγράφεται κατακόρυφη.

Η περίοδος της καραντίνας αναγκάζει πολλούς περιπτεράδες να καταφύγουν στην υπηρεσία delivery προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ιδιάζουσες εργασιακές συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω κορονοϊού.

Η διαδικασία παραγγελιών είναι απλή: Είτε τηλεφωνικά με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει το περίπτερο.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός 15λεπτου και η επιβάρυνση για τον πελάτη είναι μόλις 50 λεπτά. Οι παραγγελίες επικεντρώνονται σε τσιγάρα, αναψυκτικά, χυμούς, κάρτες ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας και φαγώσιμα είδη ( όπως έτοιμα συσκευασμένα σάντουιτς, αραβικές πίτες, μπισκότα και τσιπς).

Η μεγαλύτερη κίνηση, σύμφωνα με τους περιπτεράδες, καταγράφεται μετά τις 9 το βράδυ που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, με το 80% των παραγγελιών να αφορούν τσιγάρα και πρόχειρα φαγώσιμα είδη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ορισμένα περίπτερα λειτουργούν πλέον κατά τα πρότυπα ενός μίνι μάρκετ, διαθέτοντας από είδη σαμπουάν και αφρόλουτρων μέχρι βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα, ακόμη και τυποποιημένα είδη κονσέρβας για σκύλους.

Τα περισσότερα περίπτερα delivery λειτουργούν μέχρι σήμερα σε ένα ωράριο από τις 9 tο πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα μεσάνυχτα.
Ελάχιστη παραγγελία ορίζονται τα 3 ευρώ.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα