back to top
21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Tην παραίτησή του υπέβαλε o διοικητής του ΓΝ Καρδίτσας – Η ΕΔΕ βρίσκεται σε εξέλιξη

Διαβάστε επίσης

Την παραίτηση του υπέβαλε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, μετά τη διακίνηση εγγράφου που έφερε στο φως η ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με το οποίο ζήτησε από τους υγειονομικούς να υπογράψουν ότι γνωρίζουν ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊο μπορεί να έχει ακόμη και θανατηφόρες παρενέργειες.

Στο θέμα παρενεβη άμεσα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζητώντας την παραίτησή του διοικητή και τη διενέργεια ΕΔΕ.

Στο έγγραφο που έφερε στο φως η ΠΟΕΔΗΝ, φαίνεται ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας ζητά από τους υγειονομικούς να υπογράψουν ότι γνωρίζουν ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει ακόμη και θανατηφόρες παρενέργειες. Το έγγραφο μοιράστηκε στο προσωπικό πριν από τον εμβολιασμό τους, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία χαρακτηρίζει «απαράδεκτους» του υπεύθυνους αυτής της ενέργειας:

«Το προσωπικό με την υπεύθυνη αυτή δήλωση στον εμβολιασμό είναι τρομοκρατημένο και αναστατωμένο. Αυτό δεν συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε να εμβολιαστεί το υγειονομικό προσωπικό και τρομοκρατείται και ο κόσμος. Δεν συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή των εμβολισμών. Να μας πουν ποιος είναι ο σχεδιασμός για να πείσουν τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια. Δηλαδή αύριο μεθαύριο θα μοιραστεί και στους πολίτες; Είναι απαράδεκτοι!», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα