back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 21-12-2020

Διαβάστε επίσης

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας μάς προσκαλεί σε μια εορταστική κινηματογραφική βόλτα στην Αθήνα, με την online προβολή των επτά ταινιών μικρού μήκους που είχαν αναδειχθεί από το Athens Film Lab. Δείτε τις ταινίες δωρεάν από σήμερα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του φεστιβάλ (online.aiff.gr).

Συνεχίζουμε με την συναυλία εκκλησιαστικού οργάνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, απόψε στις 8 μιση. Στο πλαίσιο των on line χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, η οργανίστα του Μεγάρου Ουρανία Γκάσιου παρουσιάζει ένα γιορτινό πρόγραμμα με ύμνους και medleys. Μαζί της δύο διακεκριμένοι δεξιοτέχνες, ο τρομπετίστας Δημήτρης Γκόγκας και ο τρομπονίστας Ανδρέας-Ρολάνδος Θεοδώρου. Απολαύστε την συναυλία δωράν σε live streaming μέσα από το site του Μεγάρου και τη σελίδα του στο fb.

Και κλείνουμε με την ετήσια εορταστική συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, που πραγματοποιείται απόψε, στις 8μιση, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και θα μεταδοθεί δωρεάν, μέσω live streaming. Το γιορτινό πρόγραμμα, που διευθύνει ο Γιώργος Πέτρου, περιλαμβάνει έργα για όλη την οικογένεια. Δείτε τη συναυλία μέσα από την ιστοσελίδα του Κέντρου Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα