back to top
16.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σφοδρή επίθεση Ν. Φίλη στη Ν. Κεραμέως

Διαβάστε επίσης

Ένταση με το καλημέρα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη να εξαπολύει σφοδρή προσωπική επίθεση στην Υπουργό Παιδείας, τόσο για την σύμβαση με την Cisco που αφορά την τηλεκπαίδευση, όσο και για την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου.

Ο κ. Φίλης αφού χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν έχει έρθει στη Βουλή η σύμβαση με την εταιρεία, παρότι είναι δημόσιο έγγραφο χαρακτήρισε την κ Κεραμέως «πλάσμα υπουργού», κατηγορώντας την ότι εξυπηρετεί συμφέροντα την ώρα που γονείς και παιδιά «βαρυγκωμούν με την τηλεκπαίδευση».

Παρά τις εκκλήσεις του προεδρεύοντα Γιώργου Στύλιου να διαγραφούν οι χαρακτηρισμοί από τα πρακτικά ο κ. Φίλης επέμεινε λέγοντας ότι «η κ Κεραμέως δεν είναι υπουργός Παιδείας, καθώς δεν την αναγνωρίζει κανείς γιατί την περιφρονούν γονείς, μαθητές και καθηγητές».

Για σόου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η κ Κεραμέως. «Σήμερα η ατζέντα είναι να σηκώσουμε λίγη φασαρία. Δημιουργείτε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Μήπως διεκδικείτε την αρχηγία του κόμματος και για αυτό θέλετε να κάντε ειδήσεις»; διερωτήθη η υπουργός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα