back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Formula 1: Ο Ράσελ αντικαθιστά τον Χάμιλτον Grand Prix του Σακχίρ

Διαβάστε επίσης

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix του Σακχίρ καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Τη θέση του θα πάρει ο Τζορτ Ράσελ, ενώ εκείνη του νεαρού Βρετανού στη Williams ο Τζακ Άιτκεν.

Την ευκαιρία να οδηγήσει το καλύτερο μονοθέσιο του πρωταθλήματος και παράλληλα να αποδείξει στους πρωταθλητές ότι αξίζει στο μέλλον μία θέση στη Mercedes θα έχει στο Grand Prix του Σακχίρ ο Τζορτ Ράσελ.

Ο νεαρός οδηγός επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της Mercedes να πάρει προσωρινά τη θέση του Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τους πιστούς συνεργάτες μας στη Williams που για άλλη μια φορά βοηθούν με ανοικτό μυαλό και επιτρέπουν στον Τζορτζ να τρέξει μαζί μας αυτό το τριήμερο. Οι συζητήσεις με τη Williams ήταν θετικές και έπαιξαν ρόλο-κλειδί για την τελική μας απόφαση. Ο αγώνας αυτός είναι ένα μικρό ορόσημο για εμάς, θα δούμε έναν από τους τζούνιορ οδηγούς μας να δουλεύει για εμάς για πρώτη φορά. Θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά, να εστιάσουμε στην απόδοση και να πετύχουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς με τον Τζορτζ και τον Βαλτέρι σαν ομάδα. Εννοείται ότι η σκέψη μας είναι στον Λιούις και θα τον υποστηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να έχει μια ταχεία ανάρρωση σε αυτή την περίοδο του περιορισμού του».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα